Hold dig opdateret om aktuelle nyheder fra os. Vi skriver bl.a. om politiske udmeldinger og kurser.

Nyhed1
Kontaktperson (1)

1. JUNI 2023

Styrk jeres samarbejde med fælles kompetenceudvikling

Landsforeningen skræddersyr temadage, der er tilpasset jeres behov, så I kan styrke jeres samarbejde med fælles kompetenceudvikling.

COLOURBOX9020929

1. JUNI 2023

Tekniske udfordringer med budget 24

Budgetprocessen for 2024 har været en rodet affære. De tekniske problemer forventes dog løst i eftermiddag. Husk den gældende frist for aflevering af budgetbidrag, som er den 30. juni 2023.

Kirkegaardsansat arkiv folkekirken.dk

31. MAJ 2023

Ny indsats giver mulighed for lønkompensation

Bliv Faglært hedder en ny indsats, hvor I kan søge økonomisk støtte, hvis jeres medarbejdere ønsker at uddanne sig inden for deres arbejdsområder.

Solceller1

31. MAJ 2023

Naturgenopretning og solceller på kirkens jorder

Folkekirkens Grønne Omstilling stiller i dette webinar skarpt på to alternativer til konventionelt landbrug, der kan gavne både miljø og pengepung.

Politikker (1)

17. MAJ 2023

Webinar: Hvad står der i overenskomsten?

Overenskomster og organisationsaftaler er fundamentet for langt de fleste ansættelser i folkekirken. Kom med på vores webinar, hvor vi gennemgår de relevante overenskomster og beskriver forskellen på en selvstændig overenskomst, en fælles overenskomst, en organisationsaftale og et protokollat.

Endelig Grundlovsfesten Besk

4. MAJ 2023

Nyt initiativ vil skabe tradition for, at vi bliver bedre til at fejre grundlovsdag

'Grundlovsfesten' er et nyt initiativ, der vil skabe en bevægelse, som skal få folk i Danmark til at markere fællesskab, samfund, grundlov og demokrati, når vi hvert år fejrer grundlovsdag den 5. juni.

Høst

3. MAJ 2023

Ny ejendomsvurdering - det skal I være OBS på

Har I fået besked om, at jeres ejendomsvurdering af præstegården har ændret kategori? Her er, hvad I skal være opmærksomme på.

Befolkningsundersøgelse

3. MAJ 2023

Indvandring og folkekirken – sådan påvirkes medlemstallet

Folkekirkens medlemssammensætning er skæv i forhold til indvandringen, det viser en omfattende befolkningsundersøgelse, som Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter står bag, og her er vigtig viden at hente for menighedsråd.

COLOURBOX1178322

27. APRIL 2023

Gratis webinar om folkekirkens jorder: Økologi og skovrejsning

Folkekirkens Grønne Omstilling har for tiden fokus på alternativ forvaltning af kirkens jorder. Kom med på dette gratis webinar, og bliv klogere på, hvordan I som menighedsråd kan forvalte kirkens jordområder på en mere bæredygtigt måde.

Økonomilov (2)

20. APRIL 2023

Så er den nye lov om folkekirkens økonomi blevet vedtaget

Den nye økonomilov for folkekirken blev i sidste uge vedtaget. Den skal give større fleksibilitet i den lokale økonomistyring og enklere rammer for samarbejde. Inden sommerferien afholder vi endnu et webinar, der skal give indblik i lovens nye muligheder.

3

20. APRIL 2023

Reportage fra et medlemsmøde

50 menighedsrådsmedlemmer var med, da det første af en række medlemsmøder blev holdt i Åby sognegård i Aarhus. Du kan også komme med til medlemsmøde et sted i landet ved at tilmelde dig på vores hjemmeside.

20230224MBR5007

19. APRIL 2023

Sådan gør du FIN til din

Folkekirkens IntraNet er kommet godt fra start og indeholder allerede mange informationer. Vil du have det bedste overblik, kan du skræddersy siden, så FIN bliver tilpasset dig. Læs her hvordan.

Side 1 af 57