Hold dig opdateret om aktuelle nyheder fra os. Vi skriver bl.a. om politiske udmeldinger og kurser.

Nyhed1
Tidsregistrering

19. FEBRUAR 2024

Nu er det et krav, at medarbejdernes arbejdstid bliver registreret

23. januar 2024 har folketinget vedtaget, at arbejdsgivere skal indføre et arbejdstidsregistreringssystem, der gør det muligt at måle den daglige arbejdstid for den enkelte lønmodtager.

OK24

13. FEBRUAR 2024

OK24: Vi er klar til forhandlinger

Så kom AC- og CFU-forligene på plads, og forhandlingerne på folkekirkens område kan gå i gang.

8. FEBRUAR 2024

Provstiudvalgskonference med monopol og fællesskab

Nadia Sandberg fra Køge Provsti og Køge Menighedsråd deltog i sin første Provstiudvalgskonference. Hun blev både udfordret og bekræftet i, at de gør det ret godt i hendes provsti.

Ab Og IKA

8. FEBRUAR 2024

Vi skal investere i bedre arbejdsmiljø

Har provstiudvalg en rolle i forhold til opfølgning på den nye arbejdsmiljøundersøgelse? Ja, lød svaret i et oplæg på provstiudvalgskonferencen.

FUV Videovejledning Statistik

6. FEBRUAR 2024

Nye videoguides om sognedata

Folkekirkens Uddannelses – og Videnscenter har produceret to nye videoer om, hvor du finder sognedata og migrantstatistik – og hvordan du bruger dem.

Helsingør kirkegård.jpg

5. FEBRUAR 2024

Kirkegårdskonference

Kom med til årets kirkegårdskonference ‘Den levende kirkegård’ 7. marts på Nyborg Strand.

Arbejdsmiljø.jpg

5. FEBRUAR 2024

Arbejdsmiljøkurser i 2024

Folkekirkens Arbejdsmiljørådgivning arrangerer suppleringsuddannelse og webinarer i 2024.

Tulstrup Kirke Folkekirken.Dk

31. JANUAR 2024

Kom med til åben høring

Folketingets Kirkeudvalg holder i samarbejde med Landsforeningen af Menighedsråd og Præsteforeningen en offentlig høring om lokalt demokrati og folkekirkens tilstedeværelse.

Migrantmenigheder

25. JANUAR 2024

Skal du med til migrantkonference?

I april holdes en stor migrantkonference, som er relevant for sogne med et ønske om at række ud og skabe kontakt til nye danskere i lokalområdet.

Arbejdsmiljø.jpg (1)

25. JANUAR 2024

Husk arbejdsmiljøuddannelsen – den er lovpligtig!

Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke bare god at have, den er også lovpligtig. Både for medarbejderrepræsentanter og lederrepræsentanter. Og det er menighedsrådet ansvar at sørge for det.

Årsmøde2019.JPG

Sådan bliver du delegeret til årsmødet 2024

Vil du være med til at sætte retningen for Landsforeningen? Så skal du blive delegeret til årsmødet. Læs her, hvordan du bliver det.

Arbejdsmiljøundersøgelse Illustration

24. JANUAR 2024

Ny undersøgelse af arbejdsmiljø offentliggjort

Undersøgelsen viser høj tilfredshed og følelse af meningsfuldhed i arbejdet blandt ansatte i folkekirken. Men den viser også, at der er behov for yderligere indsatser.

Side 1 af 63