Her kan du finde seneste nyt fra arbejdsgiverområdet.

Nyhedsside .jpg
Inge Kjær Andersen

22. MAJ 2024

Arbejdsmiljøundersøgelsen – sker der noget?

Svaret på spørgsmålet er ja, det gør der. Og det er vigtigt, for uanset at medarbejderne giver udtryk for høj jobtilfredshed og mening i arbejdet, er der rigtig mange udfordringer at arbejde videre med.

Sommerferie 2

22. MAJ 2024

Sygdom under ferie og ret til erstatningsferie

Hvad sker der, hvis en medarbejder bliver syg under sin (sommer)ferie, og hvornår har han eller hun ret til erstatningsferie? Få styr på reglerne her.

Arbejdsmiljø kursus

Suppleringsuddannelser 2024

Er du medlem af arbejdsmiljøgruppen på din arbejdsplads? Så har du hvert år krav på supplerende uddannelse svarende til 1½ dags kursus.

Kompetencefonden.jpg

Søg støtte til uddannelse

Den Statslige Kompetencefond har netop (22. maj 2024 kl. 10.00) fået tilført midler til alle fondspuljer.

Kontaktperson Klip

Fra kontaktpersonen til personaleansvarlig

For at skabe tydelighed om rollefordeling, ønsker Landsforeningen, at kontaktpersonens opgaver skal være mere tydelige, og der skal findes en mere retvisende betegnelse end ”kontaktperson”.

Design-af-banner-til-uddannelse.jpg

16. MAJ 2024

Webinarer: Bliv klogere på personaleområdet og OK24

Har du helt styr på, hvad der skal ske, når en medarbejder bliver syg? Og er du helt klar til at lønforhandle med de faglige organisationer? Hvis ikke, så er vores nye webinarer noget for dig.

Krav OK24 (1)

8. APRIL 2024

OK24 - sådan gik forhandlingerne

Vi kom godt i mål med at sikre gode betingelser for det lokale kirkeliv med attraktive lokale arbejdspladser.

Tidsregistrering

9. FEBRUAR 2024

Nu er det et krav, at medarbejdernes arbejdstid bliver registreret

23. januar 2024 har folketinget vedtaget, at arbejdsgivere skal indføre et arbejdstidsregistreringssystem, der gør det muligt at måle den daglige arbejdstid for den enkelte lønmodtager.

kordegn1.jpg

7. FEBRUAR 2024

Uddannelse til daglige ledere

Unik mulighed for lederuddannelse til daglige ledere i folkekirken.

Planlægning

Arbejdsplanlægning for overenskomstansatte

En af dine mest centrale opgaver som kontaktperson er at planlægge arbejdstid, ferie, orlov osv. Her gennemgår vi nogle af de centrale begreber og regler, som er gode at have styr på.

Kalender (2)

5. FEBRUAR 2024

Varsling om afholdelse af særlige feriedage

Husk at der er en særlig afholdelsesperiode for særlige feriedage. Læs mere her og få styr på reglerne.

Arbejdsmiljøundersøgelse Illustration

Undersøgelse af arbejdsmiljø offentliggjort