4. SEPTEMBER 2019

Undgå nyt gebyr for MobilePay

Erhvervskunder skal fremover betale et månedligt abonnementsgebyr på 49 kr.

NGO-payment-SOS (1).jpg

Hvis man har oprettet MobilePay til indsamlinger, er det muligt at slippe for det nye månedlige abonnementsgebyr for erhvervskunder.

Af: Charlotte Tybjerg Sørensen

Vær opmærksom på, at folkekirker kan blive undtaget, hvis man er oprettet som erhvervskunde og anvender MobilePay til kollektindsamlinger.

Gebyret på de 49 kroner træder i kraft fra 15. oktober for MyShop-erhvervskunder. Tjek om der på den næste opkrævning fra MobilePay er kommet et abonnementsgebyr på 49 kr. på fakturaen. Er det tilfældet, skal du kontakte MobilePay og ansøge om at blive fritaget, såfremt den anvendes til kollektindsamlinger.

Læs om fritagelse for gebyr ved indsamling her. 

Er man oprettet som MobilePay til indsamlinger, slipper man ikke bare for det nye månedlige gebyr, men også, gebyret på 75 øre pr. transaktion. Der skal dog fortsat betales et oprettelsesgebyr.

For privatkunder er MobilePay fortsat gratis. Men som privatkunde er der nogle begrænsninger i anvendelsen, der ikke gælder for erhvervskunder. Der giver det bedst mening for de fleste sogne at være MyShop-erhvervskunde hos MobilePay.

 Læs mere på MobilePays hjemmeside.