20. FEBRUAR 2023

Arbejdsgiverkonference gav udveksling af erfaringer på tværs af landegrænser

Kirkens Arbejdsgiverorganisation (KA) i Norge var vært for dette års udgave af Nordisk Arbejdsgiverkonference med deltagere fra søsterorganisationer fra Sverige, Finland, Norge og Danmark.

Nordisk 2023

Formålet med konferencen er at dele erfaringer fra arbejdsgivernes repræsentanter på det kirkelige område i henholdsvis Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Af: redaktion@menighedsraad.dk

Nordisk Arbejdsgiverkonference, hvor repræsentanter fra Landsforeningens afdeling 'Arbejdsgiver og Rådgivning' mødes med kollegerne fra tilsvarende organisationer i de nordiske lande, finder sted en gang om året. Værtskabet for konferencen går på skift, og i år var det det altså den norske kirkens arbejdsgiverorganisations tur.

Formålet med konferencen er at dele erfaringer fra arbejdsgivernes repræsentanter på det kirkelige område i henholdsvis Norge, Sverige, Finland og Danmark. En central del af arrangementet er derfor, at de deltagende lande deler de seneste nyheder og tendenser.

- Selvom vi er organiseret forskelligt i de nordiske lande, står vi med mange af de samme udfordringer, og det er derfor meget inspirerende og lærerigt at deltage i konferencen, siger Elisabeth Jensen, Rådgivningschef i Landsforeningen.

Derudover er der et program, som værterne har udarbejdet. I år hørte deltagerne blandt andet tidligere KA-direktør Frank Grimstads foredrag om kirkens styreform – mellem bispemagt og demokrati samt udviklingstendenser i Norden.

Flere artikler om samme emne

#Arbejdersgiver