23. MARTS 2022

Programmet er klar til grøn inspirationskonference

Folkekirkens Grønne Omstilling holder inspirationskonference i Fredericia mandag 16. maj. Skal du med?

Grøn Foto

Inspirationskonferencen er for alle, der interesserer sig for folkekirkens bidrag til at sænke CO2-udledningen. Læs det fulde program på hjemmesiden.

Læs mere og meld dig til

Læs mere om inspirationskonferencen og om Folkekirkens Grønne Omstilling på deres hjemmeside.

Her kan du melde dig til og se det fulde program for konferencen.

Hvordan løser vi klima- og biodiversitetskrisen? Hvordan lægger man sine vaner om i en god sags tjeneste? Og hvor skal arbejdet for en grønnere folkekirke starte? Det er nogle af de emner, inspirationskonferencen tager op.

For at kunne behandle emnerne har Folkekirkens Grønne Omstilling blandt andet allieret sig med professor Katherine Richardson, der er medlem af Klimarådet og leder af Sustainability Science Center ved Københavns Universitet og Thomas ’VovemoD’ Lütken, direktør for Vanebrudspalæet. Desuden vil kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen deltage på inspirationskonferencen, ligesom en lang række relevante aktører fra folkekirken vil bidrage med deres egne erfaringer med grønne initiativer.

Det fulde program

Du kan læse det fulde program på hjemmesiden for Folkekirkens Grønne Omstilling.

Inspirationskonferencen er for alle, der interesserer sig for folkekirkens bidrag til at sænke CO2-udledningen. Så hvad end du er ansat eller frivillig i folkekirken, fagekspert på klimaområdet, politiker eller fra et medie med en grøn dagsorden, er du velkommen til at deltage.

Ud over konferencens oplæg, workshops og netværkssamtaler vil der i løbet af pauserne være mulighed for at gå på opdagelse i de mange inspirationsstande, som dækker over alt fra interesseorganisationer og kirkekonsulenter til forhandlere og fonde.