10. AUGUST 2022

Grib chancen for en unik lederuddannelse

Som kontaktperson har du påtaget dig en stor og vigtig opgave. Og i Landsforeningen hjælper vi dig godt på vej

Elsted 0391

Af: Anja Christensen

Der følger et stort ansvar med posten som kontaktperson. Regler skal følges, evnen til kommunikation og samarbejde skal være i højsædet, og man skal lære at kunne begå sig i folkekirkens organisation. At være kontaktperson kræver i høj grad sin mand eller kvinde - og en solid uddannelse.

Kom med på en spændende lederuddannelse, der er sammensat til at udvikle dig som leder og god partner i samvirket med præsten. Lederuddannelsen styrker dig i dit daglige arbejde som kontaktperson og giver dig konkrete redskaber, der er lige til at gå til.

Uddannelsen inddrager blandt andet viden om juridiske personaleforhold, kommunikation og samarbejde. Og du får også rig mulighed for at netværke med de øvrige deltagere, dele erfaringer og skabe relationer.  

Næste uddannelsesforløb er i Måløv med start den 12. september 2022.
Du kan læse mere om uddannelsen og tilmelde dig her.

Lederuddannelsen er udviklet til kontaktpersoner, men kan i nogle menighedsråd også være meget relevant for formanden. Derfor er både kontaktpersoner og formænd velkomne på uddannelsen. Uddannelsen er gratis for medlemmer af Landsforeningen, og der betales kun for forplejning. 

Lederuddannelsen er meget populær og pladserne bliver hurtigt booket, så vent ikke for længe med at melde dig til.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så kontakt Louise Bøgholm på lb@menighedsraad.dk eller ring 87 32 21 33.

 

Flere artikler om samme emne

#Folkekirkens Lederuddannelse