3. OKTOBER 2022

Har du husket at bestille næste års minihåndbog?

Hvis du endnu ikke har fået bestilt årets kalender og minihåndbog, er det ved at være tid. Vi har før måtte melde udsolgt inden jul, så tøv ikke med at bestille.

Kalender 2023 Forside Web

Årets kalender og minihåndbog er nu klar til bestilling, og halvdelen af oplaget er allerede solgt.

Af: Camilla Folsach Madsen

Så er det atter blevet tid til at bestille din lille hjælper i hverdagen: Landsforeningens kalender og minihåndbog for 2023.

Den er et todelt opslagsværk skræddersyet til menighedsrådsmedlemmer indeholdende både en minihåndbog med fx minileksikon, datoliste og kontaktoplysninger samt en kalender. 

Bestil din minihåndbog med kalender for 2023 her.

Prisen er 89 kr. inkl. moms per styk + forsendelse og håndteringsgebyr. Der er rabat på 10 %, hvis der bestilles 10 eller flere bøger samtidig. Pakkerne sendes til den nærmeste pakkeshop. Du bestiller vores kalender og minihåndbog i webshoppen hos Vahle+Nikolaisen. Her kan du betale med kort eller få en faktura tilsendt. 

Det er også muligt at bestille per telefon direkte hos Vahle+Nikolaisen i tidsrummet:

  • tirsdage kl. 10.00-12.00
  • torsdage kl. 14.00-16.00

Ring til Vahle+Nikolaisen på tlf.: 88 30 00 48.

OBS! Sognekoden skal oplyses ved bestilling, så hav venligst denne klar, når du ringer. Sognekoden kan du finde på sogn.dk

Bestiller du via telefon, er håndteringsgebyret 95 kr. inkl. moms. 

Opdateret indhold
I minihåndbogen finder du et leksikon med forklaringer på fagbegreber fra A-Å. Det dækker blandt andet personaleområdet, regnskab og bygninger. 

Den indeholder også vigtig lovgivning for menighedsråd – blandt andet kan du finde de nye regler for barselsorlov samt vigtige datoer i forhold til regnskab og budget. Herudover får du en lang række kontaktoplysninger på alt fra stifternes eksterne konsulenter til faglige organisationer, og endelig er der fakta om Landsforeningen.

I kalenderen får du overblik over helligdage og tekstrækker, info om vigtige datoer og plads til at notere møder og andre aftaler.

 

Minihåndbog med kalender for 2023

Hvert år udgiver Landsforeningen en minihåndbog med kalender til menighedsrådene.

Bestil din minihåndbog med kalender for 2023 her. 

Håndbogen rummer et minileksikon, der giver forklaringer på fagbegreber fra A-Å inden for fx personaleområdet, regnskab og bygninger. Den indeholder også vigtig lovgivning på området, kontaktoplysninger på stiftskonsulenter, vigtige datoer, fx i forhold til regnskab og budget, og fakta om foreningen. 

Kalenderen indeholder info om helligdage og søndagens tekster. 

Flere artikler om samme emne

#Minihåndbog #kalender