13. JANUAR 2022

Bliv delegeret til årsmødet

Kom med til Landsforeningens årsmøde, der i år ligger den 10. -12. juni på Hotel Nyborg Strand.

Aarsmoede Alex Foto

Vil du stemme til delegeretmødet, skal du være delegeret. Foto: Alex Kjær

Af: Anja D. Christensen

Sæt retningen for landsforeningen - bliv delegeret
Det er på årsmødet, at retningen for Landsforeningens videre arbejde lægges fast. Det sker på delegeretmødet. Hvis du vil have mulighed for at stemme til delegeretmødet på årsmødet, skal du være delegeret.

For at du kan blive delegeret, skal du møde op til din distriktsforenings generalforsamling. Det er nemlig distriktsforeningerne, der udpeger de delegerede. Og proceduren er, at delegerede vælges på distriktsforeningernes generalforsamlinger.
Du kan finde din distriktsforening på https://www.menighedsraad.dk/om-os/distriktsforeninger/find-din-distriktsforening/

Du er velkommen til at deltage i delegeretmødet, selvom du ikke er delegeret. Du har også både taleret og forslagsret. Det er dog kun delegerede, der har stemmeret til mødet.

Alle er velkomne
I år kan vi efter et par år med begrænsninger atter byde alle velkommen til at deltage i årsmødet.
Her vil du kunne deltage i spændende workshops, høre foredrag og inspirerende talks, tage del i aktiviteter og gå på opdagelse blandt de mange forskellige udstillere.

Det er et oplagt sted for dig at møde andre menighedsrådsmedlemmer fra hele landet og se eller gense gamle bekendte og møde nye. Du kan netværke, du kan blive klogere, du kan blive inspireret. Der er kort sagt noget for alle på årsmødet.

Vi ses i Nyborg den 10.-12. juni.  

Flere artikler om samme emne

#Årsmøde 2022