15. APRIL 2021

Webinar: vejen mod forhandlingsretten

Kom med på vejen mod forhandlingsretten den 26. april.

Illu15ny.PNG

Illustration: Bob Katzenelson.

Af: Anja Christensen

Her inviterer Landsforeningen alle medlemmer til webinar om arbejdet med at opnå forhandlingsretten på folkekirkens område.

Webinaret foregår mandag den 26. april klokken 17-18.30. Alle medlemmer af Landsforeningen kan tilmelde sig, og webinaret er gratis. Tilmeldingsfristen er den 19. april og du tilmelder dig her.

Hvad handler webinaret om?
Landsforeningens bestyrelse har i en længere periode arbejdet med at udvikle Landsforeningen som arbejdsgiverorganisation. At være arbejdsgiverorganisation indebærer blandt andet retten til at forhandle og indgå overenskomster og aftaler på vegne af sine medlemmer.

På delegeretmødet 2020 blev det vedtaget, at bestyrelsen på delegeretmødet 2021 skal komme med et oplæg til organiseringen af arbejdsgiverorganisation med forhandlingsret. Det skal blandt andet indeholde en tids- og procesplan for det videre arbejde. Det er denne plan, der bliver præsenteret på webinaret.

Som medlem er du inviteret til at deltage i webinaret. Ud over at præsentere planen er der også mulighed for at stille spørgsmål.  

Webinaret foregår på Zoom.

Flere artikler om samme emne

#forhandlingsret #Overenskomster #Arbejdsgiver