25. OKTOBER 2021

Minihåndbogen 2022 kan bestilles nu

Det er nu muligt at bestille Minihåndbog og Kalender for 2022. En hjælper i hverdagen.

Kalender 2022 Sammen

Bestil Minihåndbog og Kalender 2022 nu.

Af: Anja D. Christensen

Landsforeningens Kalender- og Minihåndbog 2022 er skræddersyet til dig som menighedsrådsmedlem.

I kalenderen får du overblik over helligdage og tekstrækker, og der er plads til, at du kan notere dine møder og aftaler.

I Minihåndbogen får du adresser på alle tænkelige kirkelige aktører, et minileksikon som giver dig en kort forklaring på de mange tekniske ord i kirkeverdenen, datoliste for regnskab, budgetprocedure og relevante lovtekster.

Priser
Minihåndbog: Prisen er 79 kr. pr. stk. inkl. moms ved køb af 1-9 styk. Ved køb af 10 styk eller derover, er der en rabat på 10 procent.

Bestil Minihåndbogen 2022 her

Minihåndbogen sælges via Vahle+Nikolaisens onlinebutik. Du kan vælge at købe med betalingskort direkte i webbutikken - eller få en faktura tilsendt.
Bestil Minihåndbogen her

Det er også muligt at bestille per telefon direkte hos Vahle+Nikolaisen i tidsrummet:

• tirsdage kl. 10.00-12.00
  • torsdage kl. 14.00-16.00

Ring til Vahle+Nikolaisen på tlf.: 88 30 00 48.
OBS! Sognekoden skal oplyses ved bestilling, hav venligst denne klar, når du ringer. Sognekoden kan du finde på sogn.dk
Bestiller du via telefon, er håndteringsgebyret 95 kr. inkl. moms.

Flere artikler om samme emne

#Minihåndbog #Kalender