Tag et kig rundt på her på hjemmesiden, hvor du blandt andet kan læse om vore kurser - du kan allerede nu se introduktionskurser i dit nærområde her.  Du kan også læse om vores politiske arbejde her. Vi arbejder blandt andet for at få politisk indflydelse på beslutningerne i folkekirken, og vi arbejder som arbejdsgiverorganisation for at få forhandlingsretten, fordi du som menighedsrådsmedlem er arbejdsgiver for kirkens ansatte undtaget præsten, som refererer til provsten.

Vi vil også gøre dig opmærksom på, at vi har et nyhedsbrev, som cirka hver 14. dag sendes ud med brugbare og vigtige informationer. Du tilmelder dig vores nyhedsbrev ved at klikke her.

Som medlem modtager du fremover Menighedsrådenes Blad, som udkommer ti gange om året og er fyldt med inspiration, viden og informationer, du kan bruge i dit arbejde. Du kan altid ringe til os, hvis du har brug for juridisk rådgivning eller hjælp til udvikling eller regnskab. Find rådgivningen her.

Hvis du vil forberede dig på menighedsrådsarbejdet allerede nu, kan du hjemmefra få e-læring om at sidde i menighedsrådsarbejdet på godtfrastart.dk.

Landsforeningen af Menighedsråd