Der er i planerne for årsmødet lagt op til et helt særligt og festligt årsmøde 5.-7- juni på Hotel Nyborg Strand, hvor fejringen af 100-års jubilæet også er planlagt at skulle finde sted.

Coronapandemiens påvirkning af forholdene omkring mulighederne for at forsamle sig og risikoen for, at den ikke er overstået i juni, har imidlertid fået Landsforeningen til i første omgang at udskyde tilmeldingen til årsmødet, og der arbejdes på højtryk med forskellige scenarier for eventuelle ændringer.

 Indledende drøftelser på ekstraordinært FU-møde

Forretningsudvalget havde torsdag 26. marts en indledende drøftelse af de scenarier, der kan komme i spil. Det indgår i overvejelserne, at den dato, som blev udmeldt på delegeretmødet 2019 og som der efterfølgende er indkaldt til, muligvis må fraviges.

I vurderingen af scenarier indgår blandt andet påbud fra regeringen, anbefalingerne fra sundhedsmyndigheder, økonomiske risici og etiske overvejelser.

 Forventet beslutning 3. april

Bestyrelsen forventes at træffe beslutning om eventuel ændring af årsmødet fredag d. 3. april.

Hvis bestyrelsen træffer beslutning om ændring af årsmødet 2020, vil distriktsforeningerne blive orienteret senest lørdag d. 4. april med mulighed for give bemærkninger inden mandag d. 6. april kl. 10.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter