Bestyrelsen og medarbejderne i sekretariatet sang "Jeg elsker den brogede verden" med tekst af Hans Vilhelm Kaalund og melodi af Thorvald Aagaard. Juridisk konsulent Jesper Breindahl spillede kornet.

Landsforeningens jubilæum fejres på årsmødet i Nyborg Strand 5.-7. juni, hvor der vil være en række markeringer. Blandt andet vil der være en række samtalesaloner, som på forskellig måde sætter fokus på Landsforeningen og dens historie.

Her kan man møde Landsforeningens tidligere formand Inge Lise Pedersen, som er ved at lægge sidste hånd på en bog om Landsforeningens historie. Bogen sendes ud til medlemmerne i løbet af foråret med Menighedsrådenes Blad, hvor man i de sidste numre har kunnet læse historier fra bogen og historier, som ikke kom med.

De store linjer

Inge Lise Pedersen skriver både om konkrete begivenheder og personer gennem perioden samt om de store linjer om Landsforeningens, menighedsrådenes og folkekirkens udvikling. Hun har i løbet af sin research fundet nye oplysninger om baggrunden for Landsforeningens oprettelse.

Formandens kronik

I anledning af jubilæet har Landsforeningens formand, Søren Abildgaard, skrevet en kronik, som er bragt i Kristeligt Dagblad.

Du kan læse kronikken her.