I november er der afstemningsvalg til de menighedsråd, hvor der er blevet indleveret kandidatlister. Er du i tvivl om hvordan det skal foregå? Eller vil du være helt sikker på, at I har styr på det hele? Så kig forbi godtfrastart.dk, hvor der ligger et online modul om afstemningsvalg.

Bliv klar til afstemningsvalg
På kurset om afstemningsvalg gennemgås reglerne for valgdagens forløb, og hvordan valgstedet skal indrettes. Der er information om valglister, valgkort, berigtigelse af valglister og regler for at brevstemme. Modulet kommer også ind på stemmeoptælling og indberetning af valgresultatet.

Når du har været igennem de forskellige punkter, kan du slutte af med en lille quiz om afstemningsvalg.

Husk, at du altid kan kontakte Landsforeningens valgkonsulenter, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.
Skriv til valg@menighedsraad.dk.

Den fulde vejledning til, hvordan afstemningsvalg skal afholdes, finder du på Den Digitale Arbejdsplads.