Landsforeningens bestyrelse traf beslutningen på et ekstraordinært møde tirsdag 21. april.

Årsagen er, at regeringensammen morgen havde meldt ud, at der vil være forbud mod store forsamlinger m.v. på over 500 personer frem til udgangen af august måned.

Det betyder, at uanset hvor mange, der kan forsamles efter 10. maj, vil det ikke overstige 500. Dermed kan Nyborg Strand ikke levere det arrangement for 6-800 deltagere, som Landsforeningen har bestilt.

- Vi vil følge situationen nøje hen over sommeren og planlægge et program og en gennemførelse, der er fuldt sundhedsmæssigt forsvarligt og relevant på det pågældende tidspunkt, siger Søren Abildgaard, Landsforeningens formand.

Der vil blive udsendt en indkaldelse senest tre måneder før mødet, og der vil være en ny frist for indsendelse af forslag to måneder før mødet.

- Vi er nok nødt til samtidig at sige, at selv med denne ændring er der ingen garanti for, at vi kan gennemføre årsmødet i 2020. Men det er vores håb, at situationen i slutningen af oktober er sådan, at det vil kunne gennemføres på det tidspunkt, siger Søren Abildgaard.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter