Du kan bestille Minihåndbogen og emblem direkte her

Landsforeningens Kalender- og Minihåndbog 2020 er skræddersyet til dig som menighedsrådsmedlem.

I kalenderen får du overblik over helligdage og tekstrækker, og der er plads til, at du kan notere dine møder og aftaler.

I Minihåndbogen får du adresser på alle tænkelige kirkelige aktører, et minileksikon som giver dig en kort forklaring på de mange tekniske ord i kirkeverdenen, datoliste for regnskab, budgetprocedure og relevante lovtekster.

I anledning af Landsforeningens 100-års jubilæum har vi valgt at få udarbejdet et logo, som pryder forsiden af dette års Minihåndbog. Ligeledes har vi finjusteret den blå-grønne farve, som ofte er kendetegnende for Landsforeningen.
Som noget nyt har vi valgt at få trykt Minihåndbogen på FSC-certificeret papir, som tager hensyn til, at verdens skove er livsgrundlag for mennesker og lokalsamfund, dyre- og planteliv. FSC-mærket papir er en naturlig vej at gå, hvis den store mængde papir, der bruges i bogudgivelser, skal komme fra ansvarlige kilder, som ikke skader miljø og mennesker i verdens skove.

Som noget helt nyt har vi lavet en pin/emblem med Landsforeningens logo, som vi håber, mange af jer vil bestille og gå med. Menighedsrådsvalget 2020 er eksempelvis en rigtig god anledning til at gå med dette fine emblem på jakkereversen eller skjorten.

Priser
Minihåndbog: Prisen er 74,00 kr. pr. stk. inkl. moms ved køb af 1-9 styk. Ved køb af 10 styk eller derover, er stykprisen 66,60 kr. inkl. moms men uden fragt og håndteringsgebyr.

Pin/emblem: 50,00 kr. pr. stk. inkl. moms. Ved køb af mere end 10 stk. er stykprisen 45,00 kr. inkl. moms.
Emblemet kommer i en fin smykkeæske med logo på låget.

Bestil Minihåndbog og vores nye emblem her
I år sælger vi Minihåndbogen og vores nye pin/emblem igennem Vahle+Nikolaisens onlinebutik. I kan vælge at købe med betalingskort direkte i webbutikken - eller I kan vælge at få en faktura tilsendt.
Bestil Minihåndbogen her

Det er også muligt at bestille per telefon direkte hos Vahle+Nikolaisen i tidsrummet:

• tirsdage kl. 10.00-12.00
  • torsdage kl. 14.00-16.00

Ring til Vahle+Nikolaisen på tlf.: 88 30 00 48.
OBS! Sognekoden skal oplyses ved bestilling, hav venligst denne klar inden I ringer. Sognekoden kan I finde på sogn.dk
Bestiller I via telefon, er håndteringsgebyret 95 kr. inkl. moms

Samlet pris for ekspedition, pakning og levering
Som noget nyt betaler I i år en samlet pris for leveringen, som er 95 kr. inkl. moms.

Forsendelse til pakkeshop
Pakkerne sendes til nærmeste pakkeshop, hvor de kan afhentes. Husk at medbringe ID ved afhentning.