Daniel Toft (S), Christian Langballe (DF), Marianne Jelved (RV) og Bertel Haarder (V), nuværende folketingsmedlemmer, som genopstiller ved det kommende folketingsvalg, vil 11. maj kl. 17 krydse verbale klinger og svare på spørgsmål fra de flere end 500 menighedsrådsmedlemmer fra hele landet, som deltager i Landsforeningens årsmøde på Hotel Nyborg Strand.

- Kirkepolitikken og den måde, folkekirken er organiseret på, har stor betydning for mange mennesker. Derfor fortjener den opmærksomhed fra både folketingskandidater og vælgere, og jeg glæder mig over, at et bredt udsnit af vægtige folketingskandidater har lyst til at debattere folkekirken og kirkepolitik med os og med hinanden på årsmødet, siger Søren Abildgaard, Landsforeningens formand.

Folkekirken.dk har lavet en infografik over de seneste 4 års kirkepolitik. Du kan se den her.

Programmet for årsmødet kan læses her.