Sæt kompetenceudvikling og efteruddannelse på dagsordenen

Se politikken her.

Inge Kjær Andersen, næstformand i Landsforeningen af Menighedsråd, klippede fredag 10. maj klokken 15.45 den blå snor over og erklærede kompetencehjørnet for åben. Herefter strømmede det ind med menighedsrådsmedlemmer, som blandt andet kunne møde en lang række aktører, der tilbyder uddannelse med relevans for folkekirken.

Læs mere om årsmødet

Se flere artikler om årsmødet 2019.

Der var også forskellige oplæg, hvor blandt andre Anni Nauntofte fra Gartnerskolen Sandmose gav eksempler på kompetenceudvikling af medarbejdere.

Inspireret af de mange stande

En af de mange besøgende i Kompetencehjørnet var Else Marie Fisker fra Beder Menighedsråd, som har meget med de ansatte på kirkegårdene at gøre. Hun oplever, at Beder allerede har stor fokus på uddannelse af medarbejderne, men hun blev alligevel inspireret af de mange stande, man kunne møde til arrangementet.

Kompetencehjørnet var samtidig anledning til at offentliggøre Landsforeningens nye politik om uddannelse, som du kan læse i boksen øverst til højre.