13. JUNI 2019

Hjemmeside i ny og forbedret udgave

Forandring fryder. Og hos Landsforeningen er vi også glade for det seneste skud på stammen: En relancering af vores hjemmeside.

billede 3.JPG

Hjemmeside i ny og forbedret udgave

Hos Landsforeningen har vi i længere tid ønsket at give vores hjemmeside et ansigtsløft, og mange medlemmer har også efterlyst ændringer af siden.

Vi har lyttet til ønskerne, og vi har i den seneste tid arbejdet på at forbedre og forenkle siden, så den passer både til de behov I har som medlemmer og til 2019.


Og nu kan vi præsentere en frisk og mere brugervenlig hjemmeside. Vi håber, den vil blive taget godt imod.

 

Det bliver nemmere

På nogle punkter ligner siden, den I kender, og på andre punkter er den blevet væsentligt ændret. Vi har luget ud, ryddet op og sorteret i siderne, oprettet nye menuer og underpunkter og ændret forsiden. Vi har valgt at fremhæve alt det, der er vigtigt for vores medlemmer og den nye menu skal gerne gøre det lettere at navigere rundt på siden.

 

Målet er, at det skal være lettere for dig at finde det, du søger, hvad enten du er på udkig efter et kursus, et telefonnummer, kontaktoplysninger til bestyrelsen, en oversigt over, hvad du kan få hjælp til hos Landsforeningen eller noget helt andet.

 

Vi håber, du bliver glad for at bruge den nye side og at den lever op til dine forventninger.  

 

Vi tager naturligvis gerne imod både ris, ros og idéer til den fortsatte udvikling af siden.

Du kan kontakte kommunikationsafdelingen her