Folkekirkens digitaliseringskonference finder sted 29. oktober på Hotel Trinity i Fredericia. Der er reserveret et antal pladser til menighedsrådsmedlemmer efter princippet om først til mølle.

Folkekirkens digitaliseringskonference

Meld dig til her

For tiden er der et øget fokus på at inddrage brugerne, når der skal udvikles nye it-løsninger, men hvad betyder det? På konferencen stilles spørgsmålet, hvordan de digitale trends kan og vil påvirke folkekirken?

Spændende oplægsholdere

Er man så heldig at få en plads på konferencen, kan man blandt andet møde Christiane Vejlø, som er digital trend- og fremtidsanalytiker samt radiovært på programmet Elektronista på Radio24syv. Som direktør i Elektronista Media rådgiver hun erhvervslivet, institutioner og ministerier om det digitale liv og nye platforme.

Man kan også møde Christian Schwarz Lausten en af Danmarks førende eksperter omkring den digitale udvikling, med mere end 10 års arbejdserfaring i krydsfeltet mellem innovation og nye teknologier. Han taler, skriver, underviser og hjælper Seismonauts kunder med at forstå, hvilken vej de digitale vinde blæser. Han er cand. mag. i informationsvidenskab, og før han stiftede Seismonaut, var han videnschef i Innovation Lab med ansvar for indsamling og strukturering af nye trends, tendenser og viden om fremtidens teknologi.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter