Søndag d. 2. december startede et nyt kirkeår. Det betyder, at mange menighedsrådsmedlemmer har fået nye opgaver og roller. Der er også 152 sogne, der har haft valg, og her er der medlemmer, der er helt nye i menighedsrådsarbejdet. Men der er hjælp at hente på godtfrastart.dk

Online-kurser når du har tid

Er du helt ny, er godtfrastart.dk et vigtigt sted at kende. Her kan man tage en række online-kurser i emner som: Kirkens liv, det praktiske rådsarbejde, ledelse og samvirke, bygninger og kirkegårde, økonomi for menighedsrådsmedlemmer samt roller, opgaver og ansvar.

Ud over online-introduktionskurserne er godtfrastart.dk for nylig blevet udvidet med to moduler. Det ene handler om daglig ledelse, det andet om kirkens bygninger. Det er et godt sted at starte, hvis du er ny kontaktperson eller kirkeværge. 

Endelig kan du også også få en introduktion til Den Digitale Arbejdsplads, som er et vigtigt redskab i menighedsrådsmedlemmernes arbejde.

Arbejdsmiljø

Er du ny i kirkens arbejdsmiljøgruppe eller nyudnævnt kontaktperson, er det tid til at tage på Folkekirkens Arbejdsmiljøuddannelse. 

Find aktuelle kurser her

Nyheden er redigeret d. 12. december 2018.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter