I distriktsforeningerne er det tid til at planlægge, hvilke kurser der skal udbydes i det 2. halvår af 2018. Landsforeningen har budt ind med tre aktuelle kurser for menighedsrådsmedlemmer:

Få styr på personalepolitikken

Hvordan får I en god arbejdsplads? Og hvordan skaber I tydelighed omkring de værdier og politikker, som I ønsker skal være gældende hos jer? Lær hvordan en god personalepolitik kan sikre, at I får opfyldt målene og visionerne for det kirkelige liv i sognet.

Lønforhandling - hvornår og hvordan?

Vil I bruge lønkronerne til at skabe værdi for det kirkelige liv i sognet? Bliv klædt på til at håndtere processerne og organisationerne i forhandlingen, og lær at se lønudviklingen som en naturlig del af kirkens udvikling, mål og visioner.

Inspiration til visionsarbejde

Vil I have et fælles billede af, hvordan kirken skal udvikle sig, og hvilke konkrete initiativer, der skal satses på i de kommende år? På dette kursus bliver I klædt på til selv at gennemføre visionsarbejdet i menighedsrådet.

Hvis du er interesseret i at få et af de tre kurser tæt på dig, kan du kontakte din distriktsforening og høre mere om mulighederne. 

Find din distriktsforening her

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter