191014_mr-valg-orienterings-kimbrostrom-160420.jpg

NY dato for orienteringsmødet

Det offentlige orienteringsmøde, som oprindeligt skulle have fundet sted tirsdag den 12. maj sammen med det årlige menighedsmøde, skal nu afholdes senest 21. august 2020.

Find den opdaterede oversigt over datoer og frister for menighedsrådsvalget her

191014_mr-valg-annoncer_kimbrostrom.jpg (1)

Mere viden?

Her finder du links til materialer og artikler udarbejdet af en række forskellige folkekirkelige aktører:

• Kirke.dk: Fire råd til rekruttering

• Grundtvigsk Forums folder om valget: klik her

• Plakat med gode råd til afholdelse af onlinemøder: klik her
    Plakaten er udarbejdet af fire diakonistuderende fra Århus Universitet, og hvis der er spørgsmål til plakatens indhold, kan de kontaktes via denne mail: 201901984@post.au.dk

Valgsystemet
Indtastning i Valgsystemet skal foregå via Den Digitale Arbejdsplads.
Fx indtastning af antal medlemmer der skal vælges til menighedsrådsvalget, og 8. september modtager valgbestyrelsen i Valgsystemet valglisten over de stemmeberettigede i sognet.
Via Valgsystemet kan Valgbestyrelsen også beslutte at udsende indbydelser til de stemmeberettigede i sognet med Digital Post. Dette skal gøres senest 18. august 2020.

Inde på Den Digitale Arbejdsplads findes Valgsystemet således: Forside -> Håndbøger -> Valgvejledning 2020

Valgportalen
På Valgportalen findes markedsføringsmaterialer til Menighedsrådsvalget 2020.
Klik her for at komme til Valgportalen.

Valgkurser
Du kan finde PP-præsentationen fra valgkurserne her:
PowerPoint format - klik her
PDF format - klik her