Få tid til andet end tal
I Regnskabskontoret i kan vi hjælpe dig trygt igennem alle regnskabets faser og hjælper med alt fra bogføring og løn til budgetlægning og årsafslutning. Så er regnskabet blevet for stor en udfordring, og bruger du mere tid på at regne end på at beslutte, hvordan pengene skal bruges? Så er det måske tid til at ringe til os.

Fleksible regnskabspakker
I Regnskabskontoret tilbyder vi en pakke, som blandt andet indeholder bogføring af bilag, korrekt kontering, løbende ajourføring, overblik over handlinger, hurtig rådgivning med kontakt via telefon, mail eller besøg efter behov, momsopgørelse og -indberetning, kvartalsrapporter og meget mere.

Økonomisk hjælp på flere niveauer
Måske har du brug for mere eller andet end regnskabspakken? Måske for ekstra hjælp til lønadministration og budgetlægning. Uanset hvad, finder vi en løsning, der passer dig og dit menighedsråd.

Nå dine mål
En ting er at have overblik over regnskabet, noget andet er, om der er klar sammenhæng mellem de ting, menighedsrådet bruger penge på og målene, der er sat. Vi kan guide rundt i de økonomiske nøgletal og sammenligne sognet med provstiet og landet som helhed. Et forløb med Landsforeningens økonomiske eksperter giver menighedsrådet ballast til at gennemskue og præge menighedsrådets økonomiske prioriteringer, så der er sammenhæng mellem økonomi og mål.

Hvad koster det?
Hjælpen ligger udover det almindelige medlemskontingent. Fordi sogne er forskellige, varierer prisen også. Vi udarbejder et konkret tilbud på regnskabsføring for jeres sogn på baggrund af de opgaver, vi skal løse.
Kontakt os på regnskab@menighedsraad.dk eller tlf. 87 32 21 33 og hør nærmere om mulighederne.

Som medlem af Landsforeningen kan du altid ringe og få gode råd om regnskaber og økonomi. Herudover er der en række tiltag, som menighedsrådene kan tilkøbe, fx regnskabsføring eller et økonomisk serviceeftersyn af sognet.