Pust liv i udvikling og samarbejde
Vil I udvikle jeres kirke? Vil I sætte fokus på samarbejde, udvikle arbejdspladsen eller forbedre kirkens liv og vækst? Så er Udvikling og Organisation klar til at hjælpe.

Drømmer I om, at noget skal være anderledes, kan Landsforeningens konsulenter være med til at sætte gang i ideerne, nå målene og sikre en god proces undervejs. Vi tager udgangspunkt i jeres virkelighed og i de udfordringer I oplever. Og herudfra skræddersyr vi et forløb til jer.

Vi hjælper dig godt videre
Det er vigtigt at trives i sit arbejde, også når man har valgt at tage et frivilligt arbejde på sig i et menighedsråd. Du skal derfor aldrig tøve med at henvende dig, hvis noget ikke fungerer. Husk, et godt råd er altid gratis.

Som medlem af Landsforeningen af Menighedsråd har du mulighed for at deltage i workshops, inspirationsdage og på kurser, hvor Udviklingsafdelingen underviser, så du bliver rustet til at håndtere de opgaver, du møder som rådsmedlem.

Kontakt os endelig på vrj@menighedsraad.dk eller ring på 87 32 21 33.