Det er vores kommunikationsafdeling, der har ansvaret for alle Landsforeningens medier, det gælder Menighedsrådenes Blad, nyhedsbreve og Facebook.

Afdelingen er også ansvarlig for pressehåndtering og presserådgivning af Landsforeningens bestyrelse og står desuden for kampagner og events, fx i forbindelse med menighedsrådsvalg og Årsmødet.

Har I som menighedsråd brug for kommunikationsrådgivning, fx i forbindelse med sager, der involverer pressen, så kontakt kommunikationsafdelingen, der kan vejlede og hjælpe jer godt videre.

Nyt på nettet og inspiration i postkassen
Her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev kan du læse nyheder, finde relevante kurser og dykke ned i tidens aktuelle kirkelige temaer. Du kan læse mere om Landsforeningen og sætte ansigter på vores bestyrelse og medarbejdere.

I Menighedsrådenes Blad kan du finde dybdegående viden og hente inspiration til arbejdet i menighedsrådet, og endelig kan du følge os på Facebook, hvor vi deler viden på tværs af menighedsråd i hele landet.