Samarbejde på tværs af personligheder

Hvorfor er du så anderledes?

areal2.PNG

Vi er ikke ens, men vi kan lære at forstå hinanden. På en temadag og samarbejde på tværs af personligheder får du forståelse både for din egen og for andres personlighed, og hvad det betyder for samarbejde, kommunikation og opgaveløsning. 

På temadagen arbejder vi med forståelsen af deltagernes individuelle personligheder. Derfor arbejder vi blandt andet med at synliggøre præferencer den enkelte arbejder ud fra, og hvilken betydning de kan have for jeres kommunikation, samarbejde og arbejdsglæden.

Forståelsen for jeres forskellige personligheder giver et enkelt og brugbart redskab til at forstå de forskellige modsætninger, misforståelser og konflikter, der kan opstå i et samarbejde.

I får hjælp til

  • Et fremtidigt positivt samarbejde gennem grundlæggende kendskab til forskellige personligheder.
  • Øget forståelse og tolerance over for personer, der tænker og handler anderledes end en selv.
  • Forståelse for, hvorfor forskellighed er en styrke og kan være frugtbart og samtidig nødvendigt for at opnå gode resultater i det kirkelige arbejde.
  • Mulighed for gensidig respekt og tillid til gavn for samarbejdet.

Hver deltager kan lade sig teste og får udleveret testresultatet af egen personlighed. Der arbejdes videre med kommunikation og samarbejde ud fra den nyerhvervede viden om personligheder. 

Flere artikler om samme emne

#Samarbejde #Uvikling

Læs også: