Velkommen til de nye menighedsrådsmedlemmer

Her kan du læse mere om, hvad du som medlem kan bruge din forening, Landsforeningen af Menighedsråd, til.

årsmøde landsforeningens stand.jpg

Landsforeningen af Menighedsråd yder støtte og vejledning til medlemmerne og er menighedsrådenes talerør overfor politikere og myndighederne. Foto: Jonas Ahlstrøm.

Tag et kig rundt på her på hjemmesiden, hvor du blandt andet kan læse om vore kurser - du kan allerede nu se introduktionskurser i dit nærområde her.  Du kan også læse om vores politiske arbejde her. Vi arbejder blandt andet for at få politisk indflydelse på beslutningerne i folkekirken, og vi arbejder som arbejdsgiverorganisation for at få forhandlingsretten, fordi du som menighedsrådsmedlem er arbejdsgiver for kirkens ansatte undtaget præsten, som refererer til provsten.

Vi vil også gøre dig opmærksom på, at vi har et nyhedsbrev, som cirka hver 14. dag sendes ud med brugbare og vigtige informationer. Du tilmelder dig vores nyhedsbrev ved at klikke her. 

Som medlem modtager du  Menighedsrådenes Blad, som udkommer ti gange om året og er fyldt med inspiration, viden og informationer, du kan bruge i dit arbejde. Du kan altid ringe til os, hvis du har brug for juridisk rådgivning eller hjælp til udvikling eller regnskab. Find rådgivningen her.

Du kan sætte dig ind i menighedsrådsarbejdet blandt andet ved at benytte e-læring om at sidde i menighedsrådsarbejdet på godtfrastart.dk. 


Med venlig hilsen
Landsforeningen af Menighedsråd