Medlemmer af menighedsråd har mange opgaver. Mange siger ja til at sidde i menighedsrådet, fordi de har en stor og dyb interesse i kirkens liv, tro og traditioner. Samtidig er det en kendt sag, at forventningen om at komme til at arbejde med kirkens liv, indhold og forkyndelse ofte afløses af en erkendelse af at byggesager, regnskab og personaleregler tager det meste af tiden på møderne. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at være opdateret på regler og love for menighedsrådets opgaver som arbejdsgivere, som byggeherrer og i de funktioner, man har som rådsmedlem. Men det er mindst ligeså vigtigt at holde fast i udgangspunktet. At fordybe sig i den tro og kirke man som menighedsrådsmedlem er ambassadør for. Derfor vil vi fremover gerne tilbyde teologiske kurser, særligt henvendt til menighedsrådsmedlemmer. Kurserne er målrettet i den forstand at de via en grundig indføring i folkekirkens historie og teologiske fundament giver deltagerne kompetencer til at beskæftige sig med folkekirkens liv og vækst.

Tirsdag d. 22. oktober kl. 18.00 – 21.00:
Om gudstjenesten, liturgi og betydning Undervisere: Sognepræst Jørgen Samsing Bendixen og Religionspædagogisk konsulent Hanne Uhre Hansen.

Tirsdag d. 5. november kl. 18.00 – 21.00:
Om de tre folkekirkelige retninger; Indre Mission, Grundtvigianisme og Tidehverv (Underviser: Sognepræst Torben Bramming)

Antal deltagere: Min 20 - Max. 50 

Tilmelding
Tilmelding senest 10. oktober til foreningens kasserer Finn Poulsen, Strømøvænget 16, 5500 Middelfart, tlf. 2342 2158 – mail: fsmfyn@gmail.com

Udbyder
Fyens Stift Menighedsrådsforening

Info

Tid og sted:

22. oktober 2019 kl. 18:00 - 21:00


Vor Frue Kirkes Sognegård

Frue Kirkestræde 12B
5000 Odense C

Pris

Kr. 300 pr. aften incl. kaffe og sandwich. Beløbet kan betales over kirkekassen.


Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter