Igen og igen hører man i disse år om de mange frivillige, der på vidt forskellige områder - og også på kirkeområdet - er med til at holde Danmark i gang.

Men hvordan leder man en flok frivillige, og hvordan organiserer man området, så det på den ene side bliver en væsentlig ressource og på den anden side beholder den umiddelbarhed og entusiasme, der er så symptomatisk for frivillige?

Det har vi spurgt om i Roskilde Festival, der som bekendt har mange tusinde frivillige, som hvert år får Festivalen til at ske, og det er lykkedes at få en aftale om

Workshop om ledelse og motivation af frivillige
v/Jonas Hedegaard, Roskilde Festival.

Jonas Hedegaard har lavet frivilligt arbejde i mange år, bl.a. som formand for en landsforening og har de sidste tre år været teamleder for Roskilde Festivals interne ledelsesudvikling. Jonas forsker nu i ledelse og organisering af hybride værdidrevne organisationer, der bl.a. involverer frivillige.

Jonas vil hjælpe os igennem en workshop om ledelse og organisering af frivillige fællesskaber, samt om hvordan man skaber engagement og motivation blandt frivillige der er samlet omkring et fælles formål.

Tilmelding
Else-Marie Høgstrup, post@hoegstrup.com

Tilmeldingsfrist: 12. marts 2019.

Udbyder
Distriktsforeningen af menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier

Info

Tid og sted:

19. marts 2019 kl. 17:30 - 21:00


Sct. Jørgensbjerg Sognegård

Møllehusvej 120
4000 Roskilde

Pris

150,- kr. inkl. sandwich m.m.


Yderligere info

Kl. 17:30-18:00: Sandwich

Kl. 18:00 -21.00: Oplæg, debat og workshop med indlagt pause.