Kort beskrivelse af kurset:
Dr. Theol Jochen Arnold fra den tyske evangeliske kirkes centrum for gudstjeneste og kirkemusik i Michaeliskloster i Hildesheim holder gudstjeneste, workshop og et foredrag med titlen "The sound of the Triune God".

Kursets formål og indhold:
Mandagens aftengudstjeneste er forpremiere på LIVSMESSEN med tekst af Iben Krogsdal og musik af Trio Mio. De to sidste rapporter fra biskoppernes liturgiske arbejdsgrupper, nemlig rapporterne om hhv. gudstjeneste og dåb/nadver præsenteres og der indbydes til samtale om dem. 
Og så er der jo workshops'ene: - om hvordan vi lærer at synge nyt - om hvordan den store musik (Bach) kan åbnes, brydes og inddrages i gudstjenester - om det ord, der i liturgien er mere end ord - om at skrive salmer til de måske-kristne  Som sædvanlig byder konferencen på forskellige gudstjenester, samtaler om dem, og masser af salmesang – ikke mindst nye salmer. Og meget, meget mere.  I gudstjenesten er ord og musik knyttet tæt sammen, især i de reformatoriske kirker. I Danmark er det nærmest utænkeligt at holde gudstjeneste uden at synge salmer. Ordet blev sang. 

Tilmelding
Klik her

Info

Tid og sted:

06. maj 2019 kl. 11:00

08. maj 2019 kl. 12:30


Emmaus Galleri og Kursuscenter

Højskolevej 9
4690 Haslev

Pris

Deltagelse for præster er gratis - andre betaler 2.920,-


Yderligere info

Hent program.


Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter