Undersøgelser påviser tydeligt, at der forekommer konflikter og mobning i folkekirken. Det er undersøgelser, der kalder på handling. Men hvordan kommer vi videre? Denne suppleringsuddannelse giver bud på konkrete værktøjer og tilgange til forebyggelse og håndtering af konflikter og mobning.

Formål med kurset
Formålet er at ruste deltagerne med viden om, hvad der kan gøres for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø uden mobning, og hvor konflikter håndteres. Kursisterne vil få viden om mobning og konflikt, og hvordan negative sociale relationer påvirker medarbejdertrivsel, jobtilfredshed, samt hvilke konsekvenser det kan have for medarbejdere og arbejdspladser.

Indhold
Suppleringsuddannelsen giver bud på, hvordan mobning og konflikt skal forstås, forebygges og håndteres. På suppleringsuddannelsen vil vi komme lidt rundt i de mange perspektiver, der åbner sig, når fænomener som mobning og konflikt møder virkeligheden. Herindunder hvad mobning og konflikt er for nogle størrelser, og hvad sammenhængen og grænsefladerne er mellem konflikter og mobning.

Form
Formen vil være en vekselvirkning mellem teori og praksis, og med oplæg, gruppe og plenumdrøftelser. Kursisterne præsenteres for viden om mobning og konflikt og relevante værktøjer. Der vil være mulighed for erfaringsudveksling med de andre kursister.

Målgruppe
Kurset henvender sig til medarbejdere, samt medlemmer af menighedsråd.

Tilmelding
mail@kirketrivsel.dk eller tlf. 23 69 51 51

Udbyder
Folkekirkens Arbejdsmiljøråd

Info

Tid og sted:

21. maj 2019 kl. 10:00 - 15:00


Landsforeningen af Menighedsråd

Damvej 17-19
8471 Sabro

Pris

Deltagerpris: 1.520 kr. excl. moms. Inkluderet i deltagerprisen er forplejning og kursusmateriale.


Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter