Kursus med brug af egen computer

Den Digitale Arbejdsplads (DAP) er helt central for menighedsrådets kommunikation. DAP rummer mange funktioner, som kan understøtte god kommunikationspraksis i menighedsrådet.

Formål
Formålet med kurset er at få indsigt og kendskab til hvordan, I kan udnytte de mange muligheder, DAP giver i det daglige menighedsrådsarbejde.

Målgruppe
Kurser er tilrettelagt med særligt henblik på dem, som ønsker at bruge redskaber i DAP til menighedsrådsarbejdet og arkiv.

På kurset arbejdes bl.a. med

  • Generel introduktion til DAP
  • Tilpasning af information og nyheder til den enkelte bruger.
  • Tilpasning af menighedsrådets arkiv til det enkelte menighedsråd.
  • Anvendelse af dataarkivet.
  • Tilpasning af menighedsrådets postkasse
  • Tilpasning af personer med adgang til DAP

Kurset vil også tage udgangspunkt i og beskrive arbejdsgange der understøtter overholdelse af den nye persondataforordning (GDPR) og de nye arkiveringsbestemmelser for menighedsråd.

Målgruppe
Kurset er tilrettelagt med særligt henblik på dem, som ønsker at bruge redskaber i DAP til menighedsrådsarbejdet og arkiv.

Vigtig information
Kurset gennemføres med anvendelse af egen medbragt PC. Kursister vil selvstændig udføre tilpasninger og ændringer i egen DAP-adgang.

Kursisterne skal udover egen PC medbringe NemId-adgang (nøglekort eller tilsvarende). Max. deltagerantal er 15 kursister.

Tilmelding
Se højre kolonne.

Tilmeldingsfrist: 9. april.

Hvis du har spørgsmål til kurset skal du kontakte Bente Duedal Ravn, bduedal@gmail.com. Spørgsmål vedr. tilmelding kan rettes til Landsforeningens Kursusafdeling på kursus@menighedsraad.dk. 

Udbyder
Distriktsforeningen for Vesthimmerlands Provsti

Info

Tid og sted:

23. april 2019 kl. 17:00 - 20:30


Sognegården Vester Hornum

Hyllebjergvej 4
9640 Farsø

Pris

400,- kr. pr. deltager inkl. undervisning, kursusmateriale og forplejning.

Der afsendes faktura fra Landsforeningen efter tilmeldingsfristens udløb.


Yderligere info

Kurset gennemføres med anvendelse af egen medbragt PC. Kursister vil selvstændig udføre tilpasninger og ændringer i egen DAP-adgang.

Udover egen PC skal kursisterne medbringe NemId-adgang (nøglekort eller tilsvarende). Max. deltagerantal er 15 kursister.


Tilmeld dig nyhedsbrevet

* krævede felter