Har I det kirkeliv, som I ønsker jer? Eller kunne sognets penge bruges på en bedre måde? Vi afholder morgenmøde med temaet ”Forhandling af priser til indkøb i kirken” i Sabro den 30. oktober 2018 og den 13. november 2018 kl. 9.30 – 11.00.

Forestil dig, at menighedsrådet har besluttet, at I skal foretage jer en investering, men hvad skal jeres nye køb egentlig afhjælpe? Hvad er jeres behov? Hvad er reglerne på området? Og hvordan forhandler I en god pris?

På morgenmødet bliver I bevidst om, hvilke processer der er i enhver forhandling, og hvad I skal være specielt opmærksomme så I opnår en god pris og en god handel.

Målgruppe
Morgenmødet er for alle medlemmer i menighedsrådene.

Afbud
Hvis du bliver forhindret i at komme, sætter vi stor pris på, at du enden sender et andet menighedsrådsmedlem eller melder afbud. Dette kan du gøre på mail: kursus@menighedsraad.dk

Mere kirke for pengene
Hvordan kan både penge og menneskelige ressourcer bruges, så der kommer mest muligt lokalt kirkeliv ud af anstrengelserne? Det spørgsmål har Landsforeningen stillet sine medlemmer i menighedsrådene, stifterne, kirkefunktionærer, præster og provster, og mange har budt ind med deres svar på spørgsmålet. Resultaterne af dette kan du læse om på hjemmeside www.merekirke.dk. Det seneste tema på denne hjemmeside handler om forhandling.

Udbyder
Landsforeningen af Menighedsråd

Info

Tid og sted:

13. november 2018 kl. 09:30 - 11:00


Landsforeningens Sekretariat

Damvej 17-19
8471 Sabro

Pris

Det er gratis at deltage på morgenmødet.


Yderligere info

Vi har kaffe på kanden en halv time før start (Kl. 9.00)


Så mød gerne op og få en snak med vores udviklingskonsulenter eller de andre deltagere.

Der er begrænsede pladser, så TILMELD DIG hurtigst muligt.
Vi fylder op efter først til mølle-princippet.