Formål med kurset

Kurset skal igangsætte refleksion hos kursisterne omkring begrebet mobning. Der vil være fokus på, hvad der kan gøres på de konkrete arbejdspladser for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø, og en kultur mod mobning. Formålet med kurset er, at klæde kursisterne på med viden om mobning, og hvordan negative sociale relationer påvirker medarbejdertrivsel, jobtilfredshed, samt hvilke konsekvenser det kan have for medarbejdere og arbejdspladser.

Indhold

Suppleringsuddannelsen giver bud på, hvordan mobning skal forstås, forebygges og håndteres. På suppleringsuddannelsen vil vi komme lidt rundt i de mange perspektiver, der åbner sig, når et fænomen som mobning møder virkeligheden. Herindunder hvad mobning er for en størrelse, og hvad sammenhængen og grænsefladerne er mellem konflikter og mobning.

Form

Formen vil være en vekselvirkning mellem teori og praksis, og med oplæg, gruppe såvel som plenumdrøftelser. Kursisterne præsenteres for viden om mobning og relevante værktøjer. Der vil være mulighed for erfaringsudveksling med de andre kursister.

Målgruppe

Uddannelsens målgruppe er alle der arbejder i folkekirken, som har interesse i emnet og arbejdsmiljø.
Det kan fx være arbejdsmiljøorganisationens medlemmer, kontaktpersoner eller andre, der arbejder med ansattes arbejdsmiljø og -vilkår i den danske folkekirke.

Info

Tid og sted:

17. april 2018 kl. 10:00 - 16:00


Landsforeningen af Menighedsråd

Damvej 17–19
8471 Sabro

Pris

Deltagerpris: 1.875 inkl. moms. Inkluderet i deltagerprisen er forplejning og kursusmateriale.


Yderligere info

Tilmelding:

Kontakt mail@kirketrivsel.dk eller tlf. 23 69 51 51.