Køb Minihåndbogen

Vi sælger Minihåndbogen i en ny webbutik i år. I kan betale med kort - eller I kan oprette jer som kunder og få en faktura. Kig i vejledningen først. Så ved du, hvor du skal taste fx sognekoden. 

Hent en vejledning til køb med betalingskort her

Hent en vejledning til køb med faktura

Gå til webbutikken

Landsforeningens Kalender- og Minihåndbog 2019 er skræddersyet til dig som menighedsrådsmedlem.

I kalenderen får du overblik over helligdage og tekstrækker, og der er plads til, at du kan notere dine møder og aftaler.

I Minihåndbogen får du adresser på alle tænkelige kirkelige aktører, et minileksikon som giver dig en kort forklaring på de mange tekniske ord i kirkeverdenen, datoliste for regnskab, budgetprocedure og relevante lovtekster.

Prisen er 74 kroner per styk. Prisen er med moms, men uden fragt og håndteringsgebyr. Få 10 % rabat ved bestilling af min. 10 stk.

Ny webbutik

I år sælger vi Minihåndbogen igennem forlaget Dafolos onlinebutik. Det betyder en ny måde at bestille på. I kan vælge at købe med betalingskort direkte i webbutikken - eller I kan vælge at oprette jer som bruger og få en faktura tilsendt. Bestiller I via webbutikken med kort, koster det ikke noget i håndteringsgebyr. Bestiller I via webbutikken og ønsker en faktura, koster det 25 kroner i håndteringsbebyr. 

Handler du i webbutikken, er det en god ide at kigge i vejledningerne til køb herunder først. I webbutikken sælges mange andre bøger til andre målgrupper, og derfor er de formularer, man skal udfylde, ikke udformet særligt til menighedsråd. I vejledningen kan du se, hvor du skal skrive sognekode, dit eget navn osv. i formularen. 

Hent en vejledning til, hvordan du køber med betalingskort i webbutikken

Hent en vejledning til, hvordan du køber med faktura i webbutikken

Gå til Dafolos webbutik

Bestil per telefon eller mail

Det er muligt at bestille per telefon eller mail direkte hos Dafolo som tidligere år. 

Ring til Dafolo på 9620 6666 eller send en mail til bestilling@dafolo.dk. I mailen skal du huske at skrive: 

  • Menighedsrådets navn og sognekode
  • Dit navn og adresse (så sender Dafolo bøgerne til dig). Hvis du fx er kordegn og skal bestille for andre, kan du skrive kirkens navn og adresse og dig selv som att. 
  • Antal bøger

 Bestiller I via telefon eller mail er håndterings-gebyret 65 kroner.