At deltage i et af forsøgene betyder, at man skal gøre tingene anderledes, og det kan give noget ekstra arbejde. I kan fx nedsætte et forsøgsudvalg, der tager sig af det praktiske med at udføre forsøget.

Har I brug for konsulenthjælp til at gøre forsøgsdeltagelsen lettere, kan I vælge at få en facilitator til at hjælpe med forsøgsdeltagelsen. I beslutter selv, hvem der skal varetage faciliteringsopgaven. 

Som medlemmer af Landsforeningen kan I tilkøbe et klippekort til facilitering. Der er tre kort at vælge mellem:

Lille klippekort

10 timer klippekort til rådgivning, afklaring af muligheder/udfordringer og administrativ assistance. 

Prisen er kr. 7.790,-. inkl. moms.

Mellem klippekort

20 timer klippekort til rådgivning, afklaring af muligheder/udfordringer og administrativ assistanse

samt deltagelse i 1 fællesmøde.

Prisen er 20.580,-. inkl. moms og kørsel.

Stort klippekort

40 timer klippekort timer klippekort til rådgivning, afklaring af muligheder/udfordringer og administrativ assistanse samt 2 fællesmøder.

Prisen er 41.160,-inkl. moms og kørsel

Priserne er sammensat ud fra en timepris på 779,- inkl. moms. Prisen for møder inkl. moms og kørsel er kr. 5.000. I kan altid tilkøbe timer og møder alt efter behov.

Hvis I ønsker facilitering forud for forsøgsdeltagelsen, kan I ansøge om midler til det. Når forsøget er i gang, skal I selv betale for facilitering. Læs mere om mulighederne her.

I er velkomne til at kontakte Vivi Rolskov Jensen hos Landsforeningen for at høre nærmere. Her kan I også vende mulighederne for, at I selv kan gennemføre forsøget, eller om der er brug for facilitering.