Se programmet for Folkekirkemødet 2019 her

Tid og sted

Folkekirkemødet bliver holdt i Herning, på Møllegades P-plads i Hernings Centrum, også kendt som Markedspladsen.

Selve mødet begynder kl. 10.00. Men allerede kl. 9.00 er der mulighed for at deltage i Bibelrefleksion v/ biskop Henrik Wigh-Poulsen, Aarhus Stift. Det afholdes i Herning Frikirke, Møllegade 1B, tæt på Markedspladsen.

Folkekirkemødet slutter kl. 17.15 med sang og afslutning på dagen ved Landsforeningens formand Søren Abildgaard.

Pris og tilmelding

Det er ganske gratis at deltage, og du behøver ikke at tilmelde dig. Folkekirkemødet foregår parallelt med Himmelske Dage på Heden i Herning, så der er rig mulighed for at kombinere dagen med flere oplevelser.

Folkekirkemødet finder sted i Herning den 31. maj. Det foregår parallelt med Himmelske Dage på Heden. Vi har lejet et cirkustelt, som bliver opstillet på Markedspladsen, centralt i Herning.

Folkekirkemødet er et forum for samtale for enhver, der er interesseret i kirkelige spørgsmål. Det er gratis at deltage, og man behøver ikke at tilmelde sig på forhånd.

To store emner er på programmet. Om formiddagen handler det om primært om dåb og nadver.

Det sker på baggrund af, at folkekirkens biskopper har nedsat tre arbejdsudvalg, som skal forberede en bred folkelig debat om gudstjenesten. En af disse arbejdsgrupper handler om dåb og nadver.

Om eftermiddagen er der oplæg om folkekirkens mission og diakoni, og der vil ligesom om formiddagen være mulighed for at deltage i debat om emnerne.

Landsforeningen er arrangør af Folkekirkemødet sammen med biskopperne, Indre Mission, Grundtvigsk Forum, Kirkefondet, Præsteforeningen, Dansk Diakoniråd, Dansk Missionsråd, Folkekirkens Mellemkirkelige Råd, FDF samt KFUM og KFUK i Danmark.

Du kan se programmet her.