Folkekirkemødet starter kl. 12 i Tubinehallen på Aarhus Havn og slutter med koncert kl. 19.30 i Sankt Lukas kirke godt 1,5 kilometer væk. Har du mod på mere, er der Landemodegudstjeneste i Aarhus Domkirke kl. 10. Og rundt om folkekirkemødet summer Aahus festuge. Her får du praktiske oplysninger og tips, der kan gøre planlægningen af din dag lidt lettere. 

PROGRAM: Find Folkekirkemødets program her

Bare kom!
Først skal det siges: Du behøver ikke tilmelde dig. Det er ganske gratis at deltage i Folkekirkemødet - og også i Landemodegudstjenesten. Dog skal du selv stå for parkering og forplejning. 

Parkering
Du kan parkere lige bag ved Turbinehallen. Sæt gps'en til Filmbyen 14 og parker på det område, der er belagt med grus. Vær opmærksom på, at du skal betale for parkeringen, og at det ikke er tilladt at holde på p-pladser, der tilhører firmaer. 

Du kan også parkere i Bruuns Galleri eller i parkeringskældrene under Dokk1 og Navitas. Vil du parkere nær Skt Lukas kirke, er der p-pladser langs med Ingerslev Boulevard. Og skal du til Landemode, er parkeringshuset ved Magasin det nærmere større parkeringhus. Alle er betalingspladser. 
Mad
I Turbinehallen er der vand hele dagen, en lille sandwich kl. ca. 13.30 og kaffe og småkager i løbet af eftermiddagen. Herudover skal du selv stå for forplejning. 
Der er rig mulighed for at finde spisesteder i nærheden. Fx i en bod på Aarhus Street food, som ligger lige overfor Rutebilstationen (se kortet øverst) eller på en restaurant i Jægergårdsgade på vej til koncert i Skt. Lukas kirke. Vær dog opmærksom på, at der er festuge, og at det derfor kan være en god ide at reservere et bord.