Distriktsforeningers oplæg til menighedsråd om organisationen

Flere distriktsforeninger har efterspurgt et kortere oplæg om den fælles interesseorganisation fx til brug på egne generalforsamlinger, i provstisammenhænge, ved deltagelse på menighedsrådsmøder m.m. Til det formål har Landsforeningen lavet et oplæg, som distriktsforeningerne frit kan benytte.

Hent oplæg her

Uddannelsesambassadører formidler viden og begejstring

Folkekirken har sit eget korps af frivillige uddannelsesambassadører, som formidler viden og begejstring omkring folkekirkens uddannelser til kordegne, kirketjenere, kirkemusikere, gravere og gravermedhjælpere.
Her får du en idé om, hvad du kan bruge dem til - en viden distriktsforeningerne kan vælge at være med til at dele.

Afhold jeres eget dåbsværksted

Med et Dåbsværksted kan I udvikle nye ideer til den lokale dåbsindsats. Programmet for dåbsværkstedet består af en kreativ proces, hvor deltagerne vil blive ført gennem en række øvelser og fælles drøftelser. Målet med et dåbsværksted er at udvikle nye og realisérbare ideer til, hvilke tiltag der kan påvirke dåbstallet blandt 0–12-årige.

Programmet tager ca. 3 timer. Derudover skal I sætte tid af til forberedelse og efterbehandling. Sigt efter at have minimum 12 deltagere.

Se mere og print de tilhørende materialer her

Bliv inspireret af andre distriktsforeninger

Der foregår mange ting rundt om i distriktsforeningerne. Se her og bliv inspireret af, hvordan de gør andre steder.

Velkomstfolder produceret af Århus Distriktsforening