Frister ifm. delegeretmøde 2020

I forbindelse med distriktsforeningernes generalforsamlinger i 2020 og Landsforeningens delegeretmøde i juni 2020 er der nogle frister i både distriktsforeningernes og Landsforeningens vedtægter, der skal overholdes.

Se fristerne her

Antal delegerede på årsmødet

Find ud af, hvor mange delegerede dit stift og din distriktsforening har til Landsforeningens årsmøder i perioden 2017-2020.

Hent oversigt over delegerede her

De delegerede skal indberettes til Landsforeningen, fx i skemaet herunder.

Skema til indberetning af delegerede

Vejledende vedtægter

Delegeretmødet har godkendt et sæt vejledende vedtægter for distriktsforeninger. De opfylder de bestemmelser, der i Landsforeningens vedtægter i forhold til eksempelvis distriktsforeningernes opgaver.

Hent vedtægterne her

Guide til generalforsamling

Her er nogle gode råd til, hvad man skal huske i forbindelse med generalforsamlingen. Det drejer sig især i forhold til dirigenten, samt beretningen og afstemninger. Undervejs er det uomgængeligt at følge sine – samt Landsforeningens – vedtægter.

Generalforsamling - tips og råd

Oplæg omkring den nye valgform på generalforsamling

Formålet med præsentationen er at give et overblik over de vigtige datoer, menighedsrådets forløb samt hvad henholdsvis orienteringsmødet og valgforsamlingen er. I kan også bruge den til at fortælle om, hvor menighedsrådene kan finde mere information om valget.

Hent præsentationsmaterialet her