Årsmøde 2017

Midt i maj holder Landsforeningen årsmøde. Deltag og få nye vinkler på dit menighedsrådsarbejde og indflydelse på Landsforeningens politik. Der bliver i år plads til diskussioner om menighedsrådsvalg og folkekirkens økonomi – og mulighed for at høre kirkeminister Mette Bock fortælle om sine tanker om menighedsrådsarbejdet i dag.

Tid og sted
Årsmødet starter fredag den 19. maj kl. 15.30 med en sandwich og kaffe, og det slutter søndag den 21. maj kl. 13.15. Det foregår på Hotel Nyborg Strand.

Pris og tilmelding
Det koster 3.280 kr. at deltage i hele årsmødet. Hertil kommer prisen for overnatning. Det er muligt at fravælge søndagens program. Læs mere om denne mulighed og priserne for overnatning på hjemmesiden, når tilmeldingen åbner.

Meld dig til her på hjemmesiden fra den 15. marts kl. 8.00 til den 7. april kl. 12.00.