Sekretariatschef

Landsforeningen af Menighedsråd søger en dynamisk og ambitiøs sekretariatschef, der skal sikre en fortsat positiv udvikling af foreningens politiske arbejde og ydelser til medlemmerne.

Vi er den betydeligste interesseorganisation på det folkekirkelige område og har stort set alle folkekirkens menighedsråd som medlemmer. Vi har en ambition om at videreudvikle det politiske og kirkelige arbejde, levere stadig mere værdiskabende ydelser til medlemmerne og opnå status som menighedsrådenes arbejdsgiverorganisation.

Vores ambition som en politikformulerende og initiativtagende organisation er at placere os centralt i folkekirken i en synlig rolle over for alle relevante interessenter og dermed være attraktiv og værdiskabende for menighedsråd, provstiudvalg og stiftsråd.

Vi opfatter os selv som både serviceorganisation, politisk interesseorganisation og bred kirkelig organisation, og vi har en ambition om også at være arbejdsgiverorganisation for menighedsrådene.

Vi søger
Det forventes, at du som kommende sekretariatschef har en relevant akademisk uddannelse og har ledelseserfaring på strategisk niveau i en politisk ledet organisation.

Vores forventninger herudover er blandt andet, at

• du har strategisk overblik, og du evner at gå fra det strategiske til det handlingsorienterede niveau, og du formår derved at eksekvere foreningens strategier og beslutninger.
  • du er analytisk velfunderet og har politisk indsigt og forståelse, som gør dig i stand til at lede en politisk organisation.
  • du sammen med andre ledere kan lede engagerede, selvstændige, ansvarlige og fagligt dygtige medarbejdere ved at udvise tillid, motivere, inddrage og delegere.

Se job- og personprofilen her.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår aftales individuelt efter kvalifikationer.

Henvendelse om stillingen kan rettes til:
Formand Søren Abildgaard på telefon 2532 6641 eller konstitueret sekretariatschef Elisabeth Jensen på telefon 8732 2137 (træffes ikke i perioden 5. -14. april).

Ansøgning sendes til ansoegning@menighedsraad.dk senest den 18. april 2017.