Regnskabskontoret

Ønsker I at bruge kræfterne på andet end regnskaber?
Landsforeningens Regnskabskontor hjælper store og små sogne med regnskabsføring, budgetlægning mm. Hjælpen ligger ud over det almindelige medlemskontingent.

Økonomisk hjælp på flere niveauer

Som kunde hos Regnskabskontoret får I adgang til en hel økonomiafdeling. Kernen i Regnskabskontoret er bogføring: at regningerne er betalt, regnskabet lavet, og bogføringen ajourført. Det gør vores dygtige bogholdere. Derudover kan vores regnskabskonsulent hjælpe med fx opgørelser og bi-regnskaber. Og endelig kan Landsforeningens økonomichef hjælpe med budgettering, moms og tolkning af regelværket.

Fleksible regnskabspakker
Hos Regnskabskontoret tilbyder vi en regnskabspakke, der består af kontering, bogføring og afstemning, momsafregning, udarbejdelse af kvartalsrapport, årsafslutning og klargøring til provstirevisor.

Måske har I brug for hele pakken? Måske for ekstra hjælp til lønadministration og budgetlægning? Måske klarer I selv momsen? Uanset finder vi en løsning, der passer til jer.

Hvad koster det?
Fordi sogne er forskellige, varierer prisen også. Herunder kan du få en ide om prisniveaet:

Pris pr. år for et bysogn uden kirkegård med 1000 bilag pr. år, regnskabspakke og lønadministration: kr. 55-65.000 ekskl. moms.

Pris pr. år for et landsogn med kirkegård og 500 bilag pr. år, regnskabspakke og lønadministration: kr. 35-45.000 ekskl. moms.

Rådgivning til alle medlemmer
Som medlem af Landsforeningen kan man altid ringe og få gode råd om regnskaber og økonomi på 8732 2133.

Landsforeningens tilbud var det billigste - og med den bedste kvalitet

Pia Ingels, kasserer i Sct. Thomas Sogn