Menighedsrådenes Blad

Inspiration, debat og praktisk viden. Det er ingredienserne i Menighedsrådenes blad, der i næsten 90 år har været bindeleddet mellem foreningen og dens medlemmer.

Alle medlemmer modtager bladet 10 gange om året. I bladet finder man altid inspiration fra landets kirker, interviews, debat og praktiske informationer fra Rådgivningen.

Bladets annoncesektion er et nyttigt hjælpemiddel. Her finder menighedsrådene et helt katalog over varegrupper og serviceydelser, som særligt har interesse for dem.

Har du en god historie?
Vi hører gerne fra dig, hvis du har en idé til bladet. Skriv til redaktionen på redaktion@menighedsraad.dk eller ring på 8732 2133.

Er du annoncør?
Menighedsrådenes blad når ud til en meget præcis målgruppe - nemlig alle beslutningstagerne inden for folkekirken.

Se mere om annoncering i bladet

Vil du abonnere på bladet?
Du kan abonnere på bladet uden at være medlem af Landsforeningen. Det koster kr. 675,- inkl. moms om året for 10 blade. Send en mail til medlem(at)menighedsraad(dot)dk eller ring til os på 8732 2133.