Konsulentydelser

Vi har bred erfaring med de spørgsmål og problemstillinger, som optager vores medlemmer, og tilbyder konsulentydelser på almindelige markedsvilkår, dvs. at de ikke er omfattet af medlemskabet.

Regnskaber
Problemer med regnskaberne? Vores regnskabskontor fører regnskaber for store og små sogne. Vi tilbyder fleksible løsninger, der kan stykkes sammen efter behov.

Udvikling af den lokale kirke
Få hjælp til at lykkes med jeres projekter. Vores konsulenter bidrager fx til at planlægge samarbejdsprojekter på tværs af sogne eller med at formulere visioner for menighedsrådsarbejdet.

Læs mere om mulighederne her

Konflikthåndtering
Nogle gange hjælper det med friske øjne, når en sag er kørt af sporet. Vores konsulenter hjælper med at komme videre og få løst konflikterne, både i menighedsrådet og med ansatte.

Krisekommunikation
En forside i BT eller lokalpressen kan være en overvældende oplevelse. Vi tilbyder rådgivning og hjælp til at håndtere pressen i krisesituationer.

Ring til os, hvis du har brug for vores hjælp og gerne vil have et tilbud.