Arbejdsmiljøuddannelser

Landsforeningen udbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og supplerende efteruddannelseskurser inden for arbejdsmiljø på vegne af Folkekirkens Arbejdsmiljøråd.

Du kan tilmelde dig: 

Arbejdsmiljøuddannelsen
Er du nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant eller nyudpeget lederrepræsentant i arbejdsmiljøgruppen? Eller er du ny kontaktperson med ansvar for arbejdsmiljøet? Så er det en god ide at få overblik over opgaverne på arbejdsmiljøuddannelsen. 

Uddannelsen er for alle, men lovpligtig for medlemmer af en arbejdsmiljøgruppe og giver viden, metoder og værktøjer til at varetage arbejdsmiljøarbejdet – til glæde for medarbejdere og for sognet eller provstiet.

Læs om arbejdsmiljøuddannelse og find næste kursusstart her


Suppleringsuddannelse: Forebyggelse af konflikter i folkekirken
Den seneste undersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø i folkekirken viste med tydelighed, at der er konflikter i folkekirken, og at der er brug for at have et større fokus på at løse dem. Denne suppleringsuddannelse giver bud på konkrete værktøjer og tilgange til forebyggelse af konflikter, før de udvikler sig.

Suppleringsuddannelsen varer 1 dag. 

Der er pt. ingen dato for næste kursus


Suppleringsuddannelse: Vold og forebyggelse af vold på kirkelige arbejdspladser 
Formålet med uddannelsen er at styrke kursisternes kompetencer til at forebygge vold inden for folkekirken. ”Vold og forebyggelse af vold på kirkelige arbejdspladser” skal sætte jer i stand til at tage fat på emnet, og det vil i sidste ende forhåbentlig give tryghed og værdi for både medarbejdere, præster, menighedsråd og menighed.

Suppleringsuddannelsen varer 1 dag. 

Der er pt. ingen dato for næste kursus