Ny i menighedsrådet?

Som nyt medlem af et menighedsråd kan du glæde dig til mange spændende udfordringer. Menighedsrådet har ansvar for en række områder - og nu skal du som nyt medlem være med til at løfte opgaverne. Det kan være en stor mundfuld, men heldigvis er der hjælp at hente. Start fx med at tage et "Godt fra start"-modul fra din egen computer - og efter jul et introduktionskursus. Du har også altid mulighed for at ringe til rådgiverne i Landsforeningen. Eller kontakte din lokale distriktsforening

Brug din forening
Landsforeningen af Menighedsråd rådgiver menighedsrådene indenfor jura, økonomi og kommunikation. Vi hjælper jer i personalesager, hvor der er uenighed. Og vi er sammen med distriktsforeningerne klar med introduktionskurser, som klæder dig, hvis du er nye formand/næstformand, kontaktperson, kirkeværge eller kasserer. 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag kl. 10-15.30 og fredag kl. 10.00-13.00. Du kan også altid sende en mail på kontor(at)menighedsraad(dot)dk

Få en ide om, hvad du kan bruge os til 

Glæd dig til at modtage vores medlemsblad, Menighedsrådenes Blad, 10 gange om året.

Læs mere om vores medlemsydelser

Følg med på nettet
Her på siden kan du læse nyheder fra Landsforeningen, tilmelde dig vores nyhedsbrev, finde et relevant kursus eller dykke ned i et af tidens aktuelle kirkelige temaer. Du kan læse mere om Landsforeningen, vores politiske arbejde og sætte ansigter på vores bestyrelse og medarbejdere.

Fra forsiden kan du logge på Den Digitale Arbejdsplads, som er folkekirkens intranet. Her finder du nyheder fra bl.a. Landsforening, Kirkeministerium og stifter. Og her får du adgang til sognets elektroniske postkasse.  

Tillykke med valget! Glæd dig til både fællesskab og indflydelse. Og hjælp fra Landsforeningen

Søren Abildgaard, formand