Minikonference om fremtidens provstiudvalg

10. september er der mulighed for at diskutere provstiernes rolle i fremtiden, når Landsforeningen af Menighedsråd inviterer til minikonferencen ”Fremtidens provstiudvalg”.

Mødet har to formål:

• Dialog om provstiets rolle i fremtiden - med fokus på når menighedsråd samarbejder
  • Dialog om med hvad og hvordan Landsforeningen kan understøtte og hjælpe provstiudvalgsmedlemmer

Program vedr. provstiets rolle i fremtiden
Provstiets rolle, når menighedsråd arbejder sammen, vil blive drøftet med afsæt i Kirkeministeriets og Folkekirkens Uddannelses- og Videncenters undersøgelse, hvor provster og læge formænd/næstformænd i provstiudvalget er blevet spurgt om deres syn på sagen.

Styregruppen for undersøgelsen er indbudt, og debatten indledes med en drøftelse mellem tre af styregruppens medlemmer

• Søren Abildgaard (formand for Landsforeningen af Menighedsråd)
  • Jette Marie Bundgaard (formand for Provsteforeningen)
  • Tine Lindhardt (biskop)

Tid og sted
Minikonferencen bliver holdt den 10. september kl. 12.00 – 16.00 på Castberggård Kursus- og Konferencecenter, Østerskovvej 1, Urlev, 8722 Hedensted.

Find kørsels- og parkeringsvejledning via linket til højre.

Ved transport med tog: stå af på Hedensted station, og tag derfra en taxa (7 km) fx Løsning/Hedensted Taxi på tlf. 70 21 09 09.

Hvem kan deltage?
Hvert provstiudvalg kan deltage med tre personer.

Det er gratis at deltage.

Der er lukket for tilmelding.